Video: Joukkomylly käynnistyi jo ensimmäisestä aloituksesta – 6 tappelua neljään minuuttiin

New York Rangers Washington Capitals tappelu - pallomeri.net

New York Rangersin ja Washingtonin Capitalsin välisestä ottelusta odotettiin äärimmäisen kuumahenkistä koitosta – ja sellainen myös saatiin.

Tällä viikolla on puhuttanut Rangersin ja Capitalsin aiemman kohtaamisen tapahtumat, joiden keskiössä oli Tom Wilsonin sikailu. Wilsonin teot johtivat Rangersin puolelta varsin kovasanaisen tiedotteen julkaisemiseen.

Lisää kohua saatiin, kun Rangers tiedotti keskiviikkona antaneensa potkut seurapresidentti John Davidsonille sekä GM Jeff Gortonille. Kaksikon potkujen syyksi on arveltu sitä, että nämä eivät olisi hyväksyneet tiedotetta, mutta viralliseksi syyksi Rangersin puolelta kerrottiin tämän kauden heikko pelillinen menestys.

Hanskat putosivat jo ensimmäisestä aloituksesta

Rangersin ja Capitalsin välisen ottelun avauskiekko ehti pudota jäähän, ja samanaikaisesti käynnistyivät myös ensimmäiset tanssit: Nick Dowd otti mittaa Kevin Rooneysta, Garnet Hathaway Phillip Di Giuseppesta ja Carl Hagelin puolestaan Colin Blackwellista.

Kaiken pahan alku – herra Wilson – saapui jäälle 50 sekunnin pelin jälkeen ja hänelle tarjottavasta läksytyksestä oli langennut vastuu Brendan Smithille. Miehet väänsivät varsin tasaisesti hyvän tovin ennen kuin tuomaristo tuli väliin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin nähtiin vielä kaksi tappelua lisää. Tällä kertaa nyrkkihippasilla olivat Rangersin puolelta Anthony Bitetto sekä Ryan Strome ja Capsilta puolestaan Michael Raffl sekä Lars Eller.

Ottelun aikana nähtiin tämänkin jälkeen useampia koiruuksia puolin ja toisin.

Itse ottelu päättyi lopulta Capitalsin 4-2-vierasvoittoon. Ottelun hahmoksi nousi T.J. Oshie, joka nakutti hattutempun. Matsin tarkemmat tilastot näet NHL:n sivuilta.

Brendan Smith haastoi Tom Wilsonin:

Videot voit katsoa myös Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,