Uskomaton triplatorjunta – HIFK-veskari Ramilson Almeida nollasi täysin IFK Mariehamnin Jiri Nissisen

Jiri Nissinen IFK Mariehamn vs Ramilson Almeida HIFK

Veikkausliigan häntäpään taistossa nähtiin mahtava suoritus, kun HIFK:n Ramilson Almeida venyi triplatorjuntaan lähietäisyydeltä.

Veikkausliigan peränpitäjäksi ajautunut HIFK onnistui kairaamaan elintärkeän vieraspisteen IFK Mariehamnilta, kun saarella käyty kamppailu päättyi maalein 1-1.

Tietysti voitto olisi ennemmin maistunut helsinkiläisille, mutta HIFK saa olla tyytyväinen pisteeseenkin, sillä lähempänä kotijoukkueen voitto kuitenkin oli. Ja pisteestään HIFK saa ehdottomasti kiittää maalivahtiaan Ramilson Almeidaa.

Hänen panoksestaan saatiin varsin konkreettinen esimerkki 38. minuutilla, kun IFK Mariehamnille aukesi loistava maalipaikka. Tai oikeastaan paikkoja oli useampikin.

Tilanne aukesi, kun laitapakki Jiri Nissinen sai tilaa HIFK:n rangaistusalueella ja pallo pelattiin hänelle hyvään vetopaikkaan. Nissinen antoi palaa, mutta Almeida torjui. Kakkospallo putosi kuitenkin suoraan Nissiselle, joka yritti uudestaan, mutta tälläkin kertaa Almeida vei pitemmän korren. Nissinen pääsi vielä kolmannenkin kerran lataamaan, mutta Almeida nollasi hänet jälleen viimeistellen huikean triplatorjuntansa.

HIFK:n Ramilson Almeida nollasi IFK Mariehamnin Jiri Nissisen huikealla triplatorjunnalla:

Katso myös: Chelsean Kai Havertz hukkasi selvän maalipaikan, mutta onnistui vahingossa todellisessa tarkkuussuorituksessa


Joukkueet: ,