Video: Hurjaa rytinää olympiapyöräilyssä – kilpailijat ajoivat toisten yli rajussa ketjukolarissa

Seitsemän pyöräilijää kaatuu ketjukolarissa / Pallomeri.net

Tokion Olympialaisten pyöräilykilpailussa nähtiin kisojen yksi kisojen pelottavimmista hetkistä, kun pyöräilijöitä kaatui ketjukolarissa.

Tokion Olympialaisten ratapyöräilyssä ehdittiin nähdä useita törmäyksiä, mutta pahin niistä säästettiin viimeiselle kilpailupäivälle, kun naisten omnium-kilpailussa rytisi kunnolla. Peräti seitsemän kilpailijaa joutui jättämään leikin kesken hurjassa ketjukolarissa.

Kaikki alkoi, kun Italian Elisa Balsamo menetti tasapainonsa ja kaatui keskellä isoa joukkoa. Pyöräilijät olivat sen verran tiiviisti pakattuna, ettei jatkotörmäyksiä voinut välttää. Pyöräilijät kippasivat rajusti ja holtittomasti nurin sekä kahden kilpailijan yli myös ajettiin kolarin keskellä.

Kolari eskaloitui sen verran pahasti, ettei se rajoittunut pelkästään kilpailijoihin, sillä myös pyöräilyliitto UCI:n puheenjohtaja Noreen Landis-Tyson loukkaantui vakavasti. Hän oli tajuissaan, mutta hänet jouduttiin kantamaan paareilla pois

Naisten omnium-kisassa elettiin karuja hetkiä, kun seitsemän kilpailijaa kaatui rajussa ketjukolarissa:

Katso myös: Video: Olympialaisten maratonilla nähtiin härski sabotaasi – ranskalaisjuoksija kaatoi juomapullot pöydältä ja jätti kilpakumppanit kuivin suin