TPS julkisti ensi kauden päävalmentajan – Raimo Helminen siirtyy Turkuun

Raimo Helminen Jokerit / Pallomeri.net

TPS tiedotti, että ensi kauden päävalmentajavalinta on tehty. Raimo Helminen siirtyy Turkuun alle 20-vuotiaiden maajoukkueluotsin paikalta.

Turun Palloseura tiedotti ensi kauden päävalmentajastaan. Tahtipuikkoa heiluttaa jatkossa Ilves-legenda Raimo Helminen, joka valmentaa tällä hetkellä Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkuetta.

Helmisen sopimus on vuoden mittainen.

– Vuoden sopimus sopii täydellisesti uuden TPS:n rakennusvaiheeseen. ”Raipe” on tehnyt myös nuorten pelaajien kanssa paljon töitä, joka tuo TPS:n arkeenkin lisäarvoa. Oman vahvan ja mittavan pelaajauransa myötä uskomme hänellä olevan työkaluja myös meidän kokeneimmille pelaajille. Helminen on toiminut viime vuodet eurooppalaisen jääkiekkoilun ytimessä Jokerien ja maajoukkuetoiminnan myötä. Tämän lisäksi hän on tehnyt töitä suomalaisen kiekkovalmennuksen huipputiimien kanssa, kommentoi TPS:n toimitusjohtaja Santtu Jokinen seuran tiedotteessa.

– Kun TPS otti yhteyttä ja tiedusteli halukkuuttani päävalmentajan pestiin, niin mielenkiintoni heräsi heti. Ei noussut todellakaan karvat pystyyn. Vuoden mittainen sopimus oli minulle mieluisa vaihtoehto, jonka puitteissa hahmottuu varmasti se, miten minusta voi olla TPS:lle suurin apu. Saavun perinteikkääseen seuraan erittäin nöyrin mielin. Pyrin tuomaan päivittäiseen tekemiseen omaa tyyliäni ja varmasti myös vähän uusia tuulia, kertoo puolestaan Helminen.

Lue myös: Conor McGregor tekee paluun UFC-kehään – vastustajaksi jenkkiottelija


Pelaajat:
Joukkueet: