Raimo Helminen siirtyy ensi kaudeksi Jokereihin

raimo helminen jokerit pallomeri.net
raimo helminen jokerit pallomeri.net

51-vuotias jääkiekkolegenda Raimo Helminen liittyy tulevaksi kaudeksi Jokereiden valmennusryhmään. Päävalmentajana jatkaa Jukka Jalonen. Tiimissä ovat Jalosen ja Helmisen lisäksi apuvalmentaja Hannu Virta sekä maalivahtivalmentaja Markus Ketterer.

Raipe on toiminut viime vuosina apuvalmentajana KHL-joukkueissa Barys Astanassa sekä Riian Dinamossa. Helminen ja päävalmentaja Kari Heikkilä saivat potkut Dynamosta potkut tammikuussa.

Helminen on KHL-joukkueiden lisäksi toiminut alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa niin apu- kuin päävalmentajana. Hän oli hetken mukana myös tällä kaudella Jalosen johtamassa joukkueessa, kunnes siirtyi Barysiin. Valmentajakokemusta maajoukkuepuolelta löytyy myös miesten tasolta, sillä Helminen ja Ari-Pekka Selin johtivat Kazakstania kevään 2014 MM-kisoissa. SM-liigassa Helminen on toiminut Tampereen Ilveksessä niin pää- kuin apuvalmentajana.

”On hienoa tulla mukaan (GM) Jari Kurrin ja Jalosen tiimiin ensi kaudeksi ja nähdä millainen on suomalainen KHL-organisaatio. Tässä sarjassa työskentely on ollut jo tähän asti mielenkiintoista. Usko on kova suomalaiseen tekemiseen” kommentoi Raipe Jokereiden tiedotteessa.

Mainos alkaa

Lähde: Jokerit