Video: Aivan mielipuolinen tunarointi – Raheem Sterling ampui tyhjistä yli, City putosi Mestarien liigasta

Raheem Sterling Manchester City / Pallomeri.net

Mestarien liigan kuluvan kauden karmivin moka sattui, kun Manchester Cityn Raheem Sterling sai pelin lopulla avopaikan, mutta ampui pallon taivaan tuuliin.

Mestarien liigassa tehtiin historiaa, kun Lyon kaatoi Manchester Cityn maalein 3-1. Näin ollen Lyon liittyy jo paikkansa välieriin hoitaneiden Bayern Münchenin, PSG:n ja RB Leipzigin seuraksi. Kyseessä on ensimmäinen kerta Mestarien liigan historiassa, kun kaksi ranskalaisjoukkuetta onnistuu raivaamaan tiensä välierävaiheeseen.

Lyonin sankarina hääri vaihdosta mukaan tullut Moussa Dembele, joka pisti pallon Cityn reppuun kahdesti. Ottelu tullaan kuitenkin jatkossa muistamaan antisankaristaan, jonka roolin otti Cityn Raheem Sterling.

Lyon oli 2-1-johdossa ja peli oli 86. minuutillaan, kun Sterlingille pelattiin uskomattoman hyvä tekopaikka. Gabriel Jesus antoi rangaistusalueella ruuhkan läpi aivan taivaallisen syötön Sterlingille, jonka piti enää vain putata pallo pesään. Sterlingille kävi kuitenkin karmiva moka aivan katastrofaalisella hetkellä.

Sterling munasi pomminvarman tekopaikan ja ampui pallon parista metristä aivan taivaisiin. Tämä oli Cityn suuri mahdollisuus pelin tasoittamiselle, mutta se oli, meni ja lopulta vei mukanaan Cityn haaveet välieristä.

Lyon sinetöi historiallisen jatkopaikan heti seuraavasta hyökkäyksestä, kun Dembele kävi toisessa päässä murjaisemassa loppulukemat illan toisellaan.

Mestarien liigan välierät pelataan ensi viikolla. RB Leipzig-PSG pelataan tiistaina 18. elokuuta ja Bayern München-Lyon puolestaan keskiviikkona 19. elokuuta.

Raheem Sterling hukkaa pomminvarman tekopaikan:

Katso myös: Video: HJK-veskarilta käsittämätön moka – syötti suoraan vastustajalle ja lahjoitti maalin


Pelaajat:
Joukkueet: