Raheem Sterling pudotettiin Englannin kokoonpanosta – kärkikamppailun tunnekuohut roihahtivat maajoukkueleirillä

Raheem Sterling Manchester City Joe Gomez Liverpool Englanti / Pallomeri.net

Englannin jalkapalloliitto tiedottaa, ettei Raheem Sterling tule pelaamaan ottelussa Montenegroa vastaan häiriökäyttäytymisen vuoksi.

Englannin jalkapalloliitto tiedotti maanantaina, ettei Raheem Sterling tule olemaan maajoukkueen kokoonpanossa ottelussa Montenegroa vastaan. Liiton mukaan syynä on Sterlingin häiritsevä käytös joukkueen harjoitusleirillä St. George’s Parkilla.

Englantilaisen Daily Mailin mukaan seuratasolla Manchester Cityä edustava Sterling olisi jatkanut siitä mihin sunnuntain kärkikamppailussa jäi Liverpoolin Joe Gomezin kanssa. Gomez ja Sterling ajautuivat sanaharkkaan ja tönivät toisiaan ottelun viime minuuteilla.

Daily Mailin tietojen mukaan Sterling olisi tarttunut Gomezin kurkkuun hänen saavuttuaan pelaajien kanttiiniin. Sterling on tiettävästi pyytänyt tapausta anteeksi sekä Gomezilta että koko joukkueelta ja asia on loppuunkäsitelty.

– Olemme päättäneet olla käyttämättä Raheemia torstain ottelussa. Yksi suurista haasteistamme sekä voimavaroistamme on se, että olemme onnistuneet pitämään seurajoukkueiden väliset jännitteet erossa maajoukkueessa. Valitettavasti sunnuntain ottelun tunnekuohut olivat vielä tuoreessa muistissa, kommentoi päävalmentaja Gareth Southgate tapausta liiton tiedotteessa.

– Tunnen, että teimme joukkueen kannalta oikean ratkaisun. Nyt, kun päätös on tehty koko joukkueen hyväksymällä tavalla, on tärkeää, että tuemme pelaajia ja keskitymme torstaihin, jatkoi Southgate.

Vaikka Sterling jätetään sivuun torstain ottelusta kurinpitotoimenpiteenä, niin hän kuitenkin on yhä mukana joukkueen vahvuudessa ja saattaa pelata sunnuntain ottelussa Kosovoa vastaan.

– Pelaamme lajia, jossa tunteet käyvät kuumina ja minussa on tarpeeksi miestä myöntämään, kun tunne lyö yli. Olemme keskustelleet Joen kanssa, sopineet asiat ja menneet eteenpäin, totesi Sterling Instagram-tilillään julkaisemassa lausunnossa.

Tsekkaa myös: NHL:n studiolähetyksessä nähtiin kaikkien aikojen härskein jätskiryöstö


Pelaajat:
Joukkueet: