Australian avointen välierä: Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal live stream

Australian avointen välierä: Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal live stream

Australian avoimissa on edessä välierät, joissa ensimmäisenä kehiin pääsevät Stefanos Tsitsipas ja Rafael Nadal. Turnaukseen on tarjolla ilmainen live stream.

Australian Open – tässä live stream Melbournen helteeseen!

Rafael Nadal on ollut aiemmissa otteluissan jopa pelottavan vahva, sillä espanjalainen on selvittänyt tiensä välieriin häviämättä vielä erääkään. 20-vuotias kreikkalaisnuori, Stefanos Tsitsipas, tulee otteluun kuitenkin täynnä itseluottamusta, sillä kaatoihan hän neljännellä kierroksella lapsuuden idolinsa, Roger Federerin.

Jos Nadal on esittänyt tasaisuutta 3-0-voitoillaan, samaa voidaan tavallaan sanoa Tsitsipasinkin suorittamisesta, sillä hän on voittanut kaikki viisi otteluaan erin 3-1.

Nadal-Tsitsipas on torstain iltaohjelmassa, eli ottelu käynnistyy eurooppalaisittain mukavaan aikaan aamupäivällä. Toinen välierä on ohjelmassa samaan aikaan perjantaina. Siinä kohtaavat Lucas Pouille ja Novak Djokovic.

Myös Henri Kontinen ja John Peers selvittivät tiensä välieriin nelinpelin puolella. Kyseinen matsi on niin ikään torstain ohjelmassa ja myös siihen on tarjolla live stream.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut