Rafael Nadal koki yllätyksen Australian avoimissa – pallopoika vei mailan

Rafael Nadal Australian avoimet

Rafael Nadal koki melkoisen yllätyksen Australian avointen ensimmäisen kierroksen ottelun yhteydessä, kun hänen mailansa katosi.

Tennistähti Rafael Nadal voitti avauskierroksen ottelunsa Australian avoimessa tennisturnauksessa ja jatkoi toiselle kierrokselle, mutta ottelu ei ollut täysin kommelluksista vapaa.

Avauserässä nimittäin nähtiin erikoinen hetki, kun Nadal etsi käyttämäänsä mailaa, mutta se oli kadonnut. Mailaa ei löytynyt riittävän ajoissa seuraavaa peliä ajatellen ja Nadal joutui jatkamaan toisella mailalla. Se ei estänyt häntä voittamasta ensimmäistä erää.

Mainos alkaa:

– Pallopoika vei mailani, Nadal selitti naureskellen viivettä vastustajalleen Jack Draperille.

Nadal voitti britti Draperin erin 7–5, 2–6, 6–4, 6–1 ja oli voittonsa jälkeen tyytyväinen, sillä hän oli hävinnyt kuusi edellisistä seitsemästä ottelustaan.

– Erittäin jännittävä, uusi alku. Olen vain superonnellinen, että olen takaisin Rod Laverilla ja sain voiton, jota kaipasin, Nadal sanoi uutistoimisto AFP:lle.

Toisella kierroksella Nadal kohtaa yhdysvaltalaisen Mackenzie McDonaldin.

Rafael Nadal etsii mailaansa, jonka pallopoika oli ehtinyt viemään:

Katso myös: Bristol Rovers -pelaajilta huikaiseva ele – leikkasivat kaljuksi tukeakseen syöpään sairastunutta joukkuekaveriaan


Pelaajat: