Video: Rafael Nadal osoitti mahtavaa urheiluhenkeä maratonottelun jälkeen

Video: Rafael Nadal osoitti mahtavaa urheiluhenkeä maratonottelun jälkeen

Espanjan Rafael Nadal selvitti keskiviikkoiltana tiensä Wimbledonin tennisturnauksen neljän parhaan joukkoon kaadettuaan Juan Martin del Potron.

Miesten välisestä puolivälierästä muodostui kulunutta muotitermiä käyttäen ”eeppinen”, sillä ratkaisu venyi aina viidenteen erään saakka. Sen espanjalainen vei nimiinsä 6-4.

Kun lähes viisituntinen taistelu oli päättynyt, del Potro lyyhistyi kentän pintaan uupumuksesta – ja varmasti myös pettymyksestä. Nadalin reaktio tilanteeseen oli maailmanluokkaa, sillä hän ei suinkaan jäänyt tuulettelemaan komeaa voittoaan vaan kiipesi nopean tunteenpurkauksen jälkeen verkon yli, ja meni kentän pinnassa olevan argentiinalaisvastustajansa luokse.

Pelaajat halasivat lämpimästi päätyrajan tuntumassa ja menivät tämän jälkeen yksissätuumin kättelemään ottelun päätuomarin.

Puolivälierien todellisesta jättiyllätyksestä vastasi Etelä-Afrikan Kevin Anderson, joka pudotti jatkosta uransa yhdeksättä Wimbledon-titteliä jahdanneen Roger Federerin. Anderson nousi ottelussa 2-0-erätappioasemasta voittoon sen jälkeen, kun Federerillä oli kolmannessa erässä ollut jopa ottelupallo. Voit lukea lisää matsista aiemmasta jutustamme.

Wimbledonin välierät pelataan perjantaina. Ensin kentän valtaavat Kevin Anderson ja John Isner, minkä jälkeen finaalipaikasta taistelevat Novak Djokovic ja Rafael Nadal.

Rafael Nadal osoitti hienoa urheiluhenkeä viisituntisen ottelun päätteeksi:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ (Twitter).

Muuta Wimbledonista:

Video: Henri Kontiselta nähtiin huikea suoritus Wimbledonissa

Video: Nick Kyrgios tykitti pallotyttöä syötöllä 217 kilometrin tuntinopeudella

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut