Australian avoimet – 4. kierros: Rafael Nadal – Nick Kyrgios live stream

Rafael Nadal dominic thiem nick kyrgios australian avoimet open live stream

Australian Openin 4. kierros tarjoaa todellisen herrkupalan, kun Rafael Nadal ja Nick Kyrgios kohtaavat. Matsiin on saatavilla maksuton live stream!

Ilmainen live stream – Australian avoimet: Rafael Nadal – Nick Kyrgios

Nadal, Djokovic, Federer, Zverev, Thiem, Medvedev, Kyrgios, Kontinen ja kaikki muut supertähdet ovat nähtävissä maksutta kauden ensimmäisessä Grand Slamissa, sillä Australian avointen ottelut näkyvät Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Rafael Nadalin pelit ovat sujuneet Melbournessa vakuuttavalla tavalla, sillä maailmanlistan ykköstilaa hallussaan pitävä espanjalainen ei ole vielä kolmen ottelun aikana hävinnyt erääkään.

Kyrgios puolestaan joutui huhkimaan kolmannella kierroksella hurjan viisieräisen kamppailun Karen Khachanovia vastaan. Ottelu ratkesi vasta päätöserän 10-tie-breakissa yli neljä ja puoli tuntia kestäneen väännön jälkeen.

Nadal lähteekin otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, mutta aussipelurilla riittää varmasti pelihaluja, sillä Nadalin kaataminen Grand Slamissa – kotiyleisön edessä – olisi melkoinen temppu.

Saapa nähdä, mitä Kyrgios keksii. Se on varmaa, että syöttöjä alakautta, tai vastaavia kikkoja on luvassa, sillä näiden kahden välillä vallitsee eripura, joka johtuu juurikin siitä, että miehet ovat niin erilaisia; Rafa on kuin kone, joka suhtautuu tennikseen äärimmäisellä vakavuudella. Nick Kyrgiosin peliin taas kuuluu kerta toisensa jälkeen jotain pientä show-elementtiä.

Australian Openin kaaviot

Australian Open – yleistä infoa:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Alta voit vielä fiilistellä parhaat palat, kun Kyrgios ja Nadal kohtasivat Acapulcossa viime vuonna.