Rafael Nadal loukkaantui hämmentävällä tavalla – huitaisi vahingossa itseään mailalla naamaan

Rafael Nadal Us Open 2022

Tenniksen US Openissa nähtiin erikoinen hetki, kun Rafael Nadal loukkasi itseään lyötyään itseään mailalla naamaan.

Tenniksen supertähti Rafael Nadal loukkasi itseään hämmentävällä tavalla US Openin toisen kierroksen ottelussaan. Nadal joutui paikkailtavaksi neljännessä erässä kurottaessaan palloon kentän rajojen ulkopuolella.

Nadal osui palloon, mutta maila kimposi kurotuksen jälkeen kentän pinnasta suoraan häntä itseään lärviin. Maila osui kivuliaasti Nadalin nenänvarteen.

Ottelu keskeytettiin, kun Nadal heitti mailansa maahan, käveli kentän laidalle ja kävi tuskaisen näköisenä makuulle veristä nenäänsä pidellen. Nadal kertoi ottelun jälkeen medialle tunteneensa huimausta mailaniskun jälkeen ja itse osumaa hän kuvaili kovaksi.

– Aluksi luulin, että nenä on murtunut. Se oli erittäin tuskallista. Näyttää kuitenkin, ettei se murtunut, mutta en ole vielä varma. Luulen sen kasvavan isommaksi ja isommaksi, Nadal sanoi uutistoimisto Reutersille.

Ottelun jälkeen Nadal nauratti yleisöä laastari nenässään kenttähaastattelussa. Nadalilta kysyttiin hänen voinnistaan ja sitä, että onko vastaavaa sattunut aiemmin.

– Golfmailan kanssa niin on käynyt. Ei tennismailan, Nadal tokaisi.

Nadal kaatoi Fabio Fogninin erin 2–6, 6–4, 6–2, 6–1 ja eteni turnauksen kolmannelle kierrokselle, jossa häntä vastaan asettuu Richard Gasquet.

Rafael Nadal loukkaantuu erikoisella tavalla US Openissa, kun hän pätkäisee itseään mailalla naamaan:

Nadal paljastaa pelin jälkeen haastattelussa, että kyseessä oli toistaiseksi ainutkertainen tapahtuma:

Katso myös: Manse PP:n pelinjohtaja tuuletti mauttomasti vastustajan pelaajan edessä – tapaus vietiin kurinpidon syynättäväksi


Pelaajat: