Australian avoimet – 2. kierros: Rafael Nadal – Federico Delbonis live stream

Rafael Nadal dominic thiem nick kyrgios australian avoimet open live stream

Rafael Nadal ja Federico Delbonis iskevät yhteen Australian avointen toisella kierroksella. Matsiin on saatavilla ilmainen live stream!

Ilmainen live stream – Australian avoimet: Rafael Nadal – Federico Delbonis

Nadal, Djokovic, Federer, Zverev, Thiem, Medvedev, Kontinen ja kaikki muut supertähdet ovat nähtävissä maksutta kauden ensimmäisessä Grand Slamissa, sillä Australian avointen ottelut ovat katsottavissa live streamin välityksellä Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Nadal käynnisti vuoden 2020 ATP Cupilla, jonka finaalissa hänen edustamansa Espanja kohtasi Serbian. Vuoden alkuun saatiin täten odotettu kohtaaminen Nadal-Djokovic-ottelun merkeissä. Tuon taiston vei nimiinsä Djokovic, joka onkin tämän vuoden Australian avoimissa suurin ennakkosuosikki – siitäkin huolimatta, että Nadal on maailmanlistan ykkönen.

Sanomattakin on selvää, että hän lähtee otteluun Federico Delbonisia (ATP-76) vastaan selvänä ennakkosuosikkina. Ensimmäisen kierroksen ottelu Hugo Dellieniä vastaan kävi hyvänä alkulämmittelynä – eikä espanjalaisella pitäisi olla Delbonista vastaankaan mitään ongelmia, mikäli hän vain on fyysisesti iskussa.

Australian Openin kaaviot

Tsekkaa myös yleinen infopakettimme Australian Open -turnaukseen:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Viime vuonna Australian Openin vie nimiinsä Novak Djokovic, joka kaatoi Nadalin finaalissa. Alta voit fiilistellä kyseisen matsin parhaat palat!