Rafael Nadal – Emil Ruusuvuori live stream – näin katsot ottelun TV:stä

Emil Ruusuvuori
Kuva: Getty Images

Suomalainen Emil Ruusuvuori pelaa isoista panoksista lauantaina, kun tarjolla on paikka Melbourne Summer Set -turnauksen finaaliin.

Rafael Nadal – Emil Ruusuvuori live stream

Melbournessa päästään todistamaan todella kovan luokan ottelua suomalaisittain, sillä Ruusuvuori pääsee mittaamaan tasonsa itse legendan Rafael Nadalin kanssa.

Suomalaispeluri selvisi neljättä kertaa uransa aikana ATP-turnauksen välieriin. Nadalin saavutuksia tuskin tarvitsee kenellekään luetella, sillä kyseessä on yksi lajin historian suurimmista pelaajista. Vaikka viime vuosina ikä on alkanut jo hieman painamaan, niin Nadalin voittaminen ei ole yhdellekään pelaajalle maailmassa helppoa. Onhan espanjalainen vieläkin maailmanlistalla sijalla 6.

Ruusuvuorella on ainakin ikimuistoinen peli tiedossa ja tietysti tavoitteena on varmasti finaaliin selviäminen sekä uran ensimmäisen ATP-turnauksen voiton tavoittelu.

Huippuluokan padelmaila hakusessa? Vuoden 2021 demomailat nyt -50%

Nadalin ja Ruusuvuoren välinen koitos on ohjelmassa lauantaina noin kello 11:30. Ottelun välittää suorana lähetyksenä Tennis TV. Lähetys käyntiin TÄSTÄ! (Ottelu näkyy ainoastaan tilaajille.)


Pelaajat: