Video: AC Milanin Rafael Leão pamautti Serie A:n kautta aikain nopeimman maalin – aikaa tuhrautui vaivaiset kuusi sekuntia

Rafael Leão AC Milan / Pallomeri.net

Serie A:ssa nähtiin sunnuntaina mykistävää sarjahistoriaa, kun AC Milanin Rafael Leão teki kaikkien aikojen nopeimman maalin.

Jos joku Sassuolo-AC Milan -ottelun tv-katsojista erehtyi käymään pelin käynnistyessä esimerkiksi jääkaapilla tai vessassa, niin hän missasi jotain hyvin historiallista.

Pelissä nimittäin tehtiin sarjahistorian nopein maali, kun AC Milanin Rafael Leão painoi pallon maaliin vaivaisen kuuden sekunnin pelin jälkeen.

Jalkapallotilastoja ylläpitävän Optan mukaan ennen sunnuntaita Serie A:n nopein maali oli Piacenzaa edustaneella Paolo Poggilla, joka viimeisteli vuonna 2001 osuman kahdeksan sekuntia alkuvihellyksen jälkeen.

Eri medioiden mukaan on hieman ristiriitaa sen suhteen, että menikö pallo maaliin 6,2 vai 6,7 sekunnissa, mutta joka tapauksessa tahti oli huikaisevan nopeaa.

Huomionarvoista on myös se, että Leão nousi avaukseen Zlatan Ibrahimovicin loukkaannuttua ja kiitti vastuusta parhaalla mahdollisella tavalla viimeistelemällä kliinisesti ensimmäisellä kosketuksellaan Hakan Çalhanoğlun mainiosta syötöstä.

AC Milan voitti ottelun lopulta maalein 2-1.

AC Milanin Rafael Leão tekee Serie A:n historian nopeimman maalin:

Katso myös: Video: Valioliigassa huvittavan huikea oma maali – Newcastlen Matt Ritchie viimeisteli naamallaan


Pelaajat:
Joukkueet: