Video: Pelottava tilanne NHL:ssä – Aleksander Radulov laukoi kiekon Robin Lehnerin kaulaan

Radulov & Lehner / Pallomeri.net

NHL:n playoffeissa nähtiin pelottava tilanne, kun Dallasin Aleksander Radulov kiskaisi tulisen laukauksen suoraan Vegas-vahdin kaulaan.

Jääkiekkomaalivahdilla ei kaukaloon mennessä ole montaa suojaamatonta kohtaa ja nekin ovat sikäli hyvin piilossa, että vaatii kosolti huonoa tuuria saada niihin osumaa.

Vegas Golden Knightsin maalivahdilta Robin Lehneriltä sitä löytyi, mutta onneksi mukana oli myös sen verran hyvää säkää, että dramaattisimmilta seurauksilta vältyttiin.

Toisessa erässä Dallas Starsin hyökätessä, pelattiin kiekko hyvään vetopaikkaan hiipineelle Aleksander Raduloville, joka toimi paikan mukaisesti ja lähetti limpun matkaan.

Kiekko tuli Lehnerin kannalta mahdollisimman epäotollisessa kulmassa ja näin ollen Radulov tuli ampuneeksi kiekon suoraan Lehnerin maskin alle. Osuma tuli siis kaulaan, jok kuuluu täysin suojaamattomiin kohtiin maalivahdin kehossa.

Laukaus teki taatusti kipeää ja Lehnerillä kesti hetki, ennen kuin hän oli jälleen valmis jatkamaan, mutta hän onneksi vältti vakavat vammat. Lehnerin kaulaan ilmestynyt jälki kertoi, että kiekko oli senttien päässä kurkusta, johon osuessaan kuminpala olisi voinut tehdä vakavaa jälkeä.

Aleksander Radulov tempaisee kiekon suoraan Robin Lehnerin kaulaan:

Katso myös: Video: Roope Hintz loukkasi erikoisessa tilanteessa – törmäsi pää edellä Corey Perryn ahteriin


Joukkueet: ,