Video: Ottawan Austin Watson halusi tapella – Floridan Radko Gudas antoi huvittavasti pakit

Radko Gudas Florida Panthers / Pallomeri.net

Ottawan Austin Watson hämmentyi totaalisesti pudotettuaan hanskat vain huomatakseen, että Floridan Radko Gudas antoikin pakit.

Ottawa Senators murskasi Florida Panthersin vieraskentällä maalein 8-2, mutta aivan kaikkia pelejä pelin sisällä ei Ottawa kuitenkaan voittanut.

Oman pienen voittonsa otti näet puolustaja Radko Gudas, joka sai erityishuomiota hieman toisen erän puolivälin jälkeen. Ottawan Austin Watson luisteli Gudasta kohti, taklasi tämän laitaan ja veti perään napakan poikittaisen mailan.

Gudas vastasi takaisin poikittaisella mailalla, mutta samassa Watson jo tiputtikin hanskat ja kutsui Gudasta tanssiin. Watson meni kuitenkin täysin hämilleen, kun Gudas tuijotti häntä kivikasvoisesti suoraan silmiin ja ilmoitti rauhallisesti, ettei hänellä ole mitään aikomusta tapella Watsonia vastaan.

Watson ei antanut ainuttakaan iskua vaan jäi levittelemään käsiään ja ihmettelemään tapahtunutta, kun Gudas suuntasi vaihtoaitioon ja Watson jäähylle. Hänelle tuomittiin pieni käytösrangaistus hanskojen pudottamisesta.

Ottawan Austin Watson esittää tanssiinkutsun, mutta Floridan Radko Gudas antaa tylysti pakit:

Katso myös: Video: Häkellyttävä moka – Leon Draisaitl tunaroi pomminvarman avopaikan


Pelaajat:
Joukkueet: ,