Anaheimin Radko Gudas teki Gordie Howe -hattutempun!

Radko Gudas Anaheim Ducks

Anaheim Ducksin Radko Gudas teki maalin, syötti maalin ja tappeli, eli hän sai täyteen niin sanotun Gordie Howe -hattuempun.

Anaheim Ducks kaatoi Nashville Predatorsin vieraissa maalein 3-2 ja yksi ottelun ehdottomista hahmoista oli Ducksin tshekkipakki Radko Gudas, joka teki ottelussa niin sanotun Gordie Howe -hattutempun. Tämä siis tarkoitti sitä, että Gudasin tilille merkattiin ottelussa niin maali, maalisyöttö kuin tappelukin.

Gudas aloitti hattutemppunsa rakentelun toisessa erässä, kun hän pudotti hanskat ja kohtasi Predatorsin Jeremy Lauzonin tappelussa. Mittelö jäi lyhyeksi, kun Gudas menetti tasapainonsa ja näin erävoitto meni Lauzonille.

Muilla osa-alueilla Gudas otti isoa roolia joukkueensa voiton pohjustamisessa. Hänen maalillaan Ducks tasoitti lukemiksi 2-2 kolmannen erän alussa. Erän lopulla taas näytti hetken aikaa siltä, että Gordie Howe -hatullinen olisi tullut täyteen suomalaisittain hienolla tavalla. Gudas näet sai aluksi ykkössyötön maaliin, joka merkittiin ensin Urho Vaakanaisen nimiin.

NHL kuitenkin tiedotti pelin jälkeen, että tarkistuksen myötä maali merkittiinkin lopulta Adam Henriquen nimiin, joten Gudas sai kakkossyöttöpisteen Vaakanaisen saatua plakkariinsa ykkössyöttöpinnan.

Radko Gudas aloitti Gordie Howe -hattutemppunsa tappelemalla Jeremy Lauzonia vastaan:

Seuraava etappi tuli maalin muodossa, kun Gudas tasoitti lukemiksi 2-2:

Gudaksen Gordie Howe -hatullinen valmistuu kakkossyötöllä Adam Henriquelle merkattuun maaliin:

Katso myös: Matias Maccelli tarjoili namulätyn – Jason Zucker pääsi nautiskelemaan tyhjiin


Pelaajat:
Joukkueet: