Video: Järjetön episodi – kahden vapaaottelutallin välille syntyi joukkotappelu, joka johti improvisoituun otteluun

Joukkotappelu R3 / Pallomeri.net

Vapaaotteluillan katsojat Uzbekistanissa eivät voineet olla varmoja katsoivatko he sittenkin vapaapainia, kun kehässä syttyi joukkotappelu.

Uzbekistanilaisen R3 Fighting Championshipin vapaaotteluiltaa seuranneet katsojat lienevät olleen melkoisen hämmennyksen vallassa, kun valtavan pitkän otteluillan puolivälin tienoilla tapahtui jotain hyvin odottamatonta.

Kehässä oli juuri päättynyt täyteen mittaan asti oteltu matsi, jossa kohtasivat Sanjarbek Kurbonov sekä Dastan Amanbaev. Ottelu meni tuomaripäätöksellä Kurbonovin nimiin.

Sen jälkeen kehässä alkoi tapahtua tavalla, joka on ominaisempaa amerikkalaisen vapaapainin maailmalle. Molempien ottelijoiden edustamat tallit näet kerääntyivät kehään ja tallien välille syntyi sanasotaa, kun talleihin kuuluneet ottelijat Akbar Sherov sekä Arslonbek Khursandov ottivat mikrofonit ja alkoivat mitä ilmeisimmin antamaan kuraa toisilleen.

Tämä huutelu johti siihen, että näiden kilpailevien leirien välinen jännite purkautui fyysisesti, eli kehässä käynnistyi joukkotappelu. Kun tilanne saatiin rauhoittumaan, niin R3-promootion johto päätti improvisoida.

Sherov ja Khursandov ottelivat vastakkain samaisessa promootiossa puolisen vuotta sitten, joten promootion johto kapitalisoi kähinän välittömästi ja yhtäkkiä ottelukortin muu tarjonta sai väistyä hetkeksi, kun Sherovin ja Khursandovin välinen rähinä muuttui nopeasti aivan oikeaksi otteluksi.

Hetken valmistelujen jälkeen häkki tyhjennettiin ja Sherov sekä Khursandov pääsivät toistensa kimppuun. Ottelu päättyi lopulta avauserässä Khursandovin otettua kuristusotteen.

R3 Fighting Championshipin otteluillassa käynnistyy joukkotappelu, joka johtaa improvisoituun otteluun:

Katso myös: Video: Historian naurettavin vapaaottelumatsi? – ottelija luovutti 5 sekunnissa ennen kuin mitään tapahtui