Nolo moka oli lähellä ampumahiihdon MM-kisoissa – Quinton Fillon Maillet tuuletti mitalia ja lähti väärälle radalle

Quinton Fillon Maillet

Ranskan Quinton Fillon Maillet oli lähellä sössiä pronssimitalin ampumahiihdon MM-kisoissa, kun hän eksyi tuuletellessaan väärälle radalle.

Ampumahiihdon MM-kisoissa oli tapahtua aivan käsittämätön jäätyminen, kun Ranskan Quentin Fillon Maillet oli päästää varman pronssimitalin käsistään.

Sekaviestin päätteeksi maaliin sivakoimassa ollut Fillon Maillet ryhtyi tuulettelemaan ja tervehtimään yleisöä niin innokkaasti loppusuoran kaarteessa, että otti epähuomiossa väärän radan.

– Minulla oli sydän kurkussa. Ranskalaiset joukkuekaverit eivät voi juosta maalialueelle ennen kuin hän on ylittänyt maaliviivan, joten me seisoimme siellä ja manasimme ”ei, ei, ei, ei”, Norjan kultatiimiin kuulunut Ingrid Tandrevold selitti Dagbladetille.

Huudot saattoivat auttaa siinä, että Fillon Maillet huomasi tunarointinsa ajoissa ja hoksasi melko nopeasti kääntyä kohti oikeaa reittiä. Hilkulle nimittäin meni, sillä Itävallan Simon Eder pääsi varsin lähelle. Hän ylitti maaliviivan 3,3 sekuntia Fillon Maillet’n jälkeen.

Quinton Fillon Maillet oli mokata varman pronssimitalin todella nololla tavalla:

Katso myös: Huikea maali Six Nationsissa – Skotlannin Duhan van der Merwen kyykytti englantilaisia huolella