Jäätävä joukkotappelu Meksikon liigassa – Queretaron ja Atlaksen kannattajat iskivät yhteen kentän puolella

Queretaron
Kuva: Getty Images

Meksikon liigan ottelussa Queretaron ja Atlaksen välillä puhkesi hurja joukkotappelu, kun kannattajat ryntäsivät kentälle.

Meksikon liigaa pelaavat Queretaro FC ja Club Atlas ovat saaneet kovia sanktioita viikonlopun katsomomellakasta Meksikon liigan ottelussa.

Katsomossa puhkesi verinen rähinä joukkueiden välisen ottelun aikana. Ottelu jouduttiin keskeyttämään reilun tunnin jälkeen, kun mellakointi levisi katsomosta kentälle. Atlas määrättiin lopulta voittajaksi lukemin 3-0.

Reutersin mukaan ainakin 26 ihmistä loukkaantui. Loukkaantuneista kolme on yhä kriittisessä tilassa sairaalassa. Tiistaina Meksikon liigan ja Meksikon jalkapalloliiton edustajat kertoivat sanktioista.

Queretaro määrättiin pelaamaan kotiottelunsa tyhjille katsomoille vuoden ajan. Seuran organisoituneet kannattajaryhmät suljettiin joukkueen kotiotteluista kolmeksi vuodeksi ja vierasotteluista vuodeksi.

Seuran omistajat saivat viiden vuoden toimintakiellon meksikolaisessa jalkapallossa. Meksikon liigan johto tiedotti, että seura on myytävä uusille omistajille vuoden loppuun mennessä. Queretaron maksettavaksi tulee myös noin 64 000 euron sakot.

Vierasjoukkue Atlasin kannattajaryhmät saivat puolen vuoden osallistumiskiellon joukkueen vierasotteluihin. Viisi tapahtuman järjestelyistä ja turvallisuudesta vastannutta henkilöä on hyllytetty.

Queretaron ja Atlaksen kannattajat rähinöivät Meksikon liigan ottelussa:

https://twitter.com/ajans_muhbir/status/1501501453701165056

Katso myös: Glen Kamara kikkasi Aberdeen-pakit komeasti ja alusti Rangersin voittomaalin