Video: Quebec Rempartsin maalivahti räväytti playoff-pelissä – tempaisi kiekon komeasti häkkiin

Thomas Sigouin Quebec Remparts / Pallomeri.net

QMJHL:n playoffeissa nähtiin harvinaista herkkua, kun Quebec Rempartsin maalivahti Thomas Sigouin niittasi kiekon maaliin.

Quebec Remparts meni neljännesvälieristä jatkoon voitoin 3-0 Quebec Major Junior Hockey Leaguen playoffeissa kaadettuaan Drummondville Voltigeursin sarjan kolmannessa pelissä maalein 5-2.

Kuten tiedetään, niin maalivahtien tekemät maalit ovat jääkiekossa harvinaisia ja playoffeissa tehtyinä vielä huomattavasti harvinaisempia. Rempartsin Thomas Sigouin pääsi kuitenkin katkaisupelissä tähän harvinaiseen kerhoon.

Mainos alkaa

Remparts johti peliä kolmannessa erässä maalein 3-1, kun peliä oli jäljellä viitisen minuuttia ja Voltigeurs joutui pakkoraossa epätoivoiseen ratkaisuun, eli jahtaamaan kavennusta ilman maalivahtia.

Sigouin sai tilaisuutensa ja reagoi nopeasti. Hän myös kaatui laukausta vetäessään, mutta siitä huolimatta Sigouin sai kiekon komeasti liikkeelle ja se löysi tiensä keskelle Voltigeursin maalia.

Liekö sitten maali tuonut Sigouinille hiukan hyvän olon tunnetta, sillä Voltigeurs kavensi pelin vielä kertaalleen, kunnes Remparts laittoi pelin lopullisesti jäihin heittämällä limpun vielä toistamiseen tyhjään kassiin. Sigouinilla ei ollut siihen sentään enää osuutta.

Quebec Rempartsin veskari Thomas Sigouin painaa kiekon tyhjään rysään QMJHL:n playoffeissa:

https://twitter.com/quebec_remparts/status/1388316637321998336

Katso myös: Video: Pikkuleijonat järjesti hurjan ryöpytyksen – Saksa kaatui 10-0!