Aivan tajuton laukaus – QPR:n Andre Dozzell tykitti hervottoman voittomaalin Championshipissä

Andre Dozzell QPR

Queens Park Rangersin Andre Dozzell teki kaukolaakillaan taatusti jo nyt yhden Championship-kauden komeimmista maaleista.

Ensimmäisen puoliajan lopusta tuli varsin synkkä kotijoukkue Middlesbrough’lle, kun Queens Park Rangers poikkesi lauantaina Championship-kierroksella vieraana ja vei pisteet avausjakson lopun tehohetkellään maalein 2-0.

QPR takoi molemmat maalinsa viiden minuutin sisään ja ensimmäinen maaleista tulee olemaan kauden päätyttyäkin sesongin upeimpien maalien listalla.

Maali syntyi 43. minuutilla ja pallo lähti liikkeelle Andre Dozzellin jalasta. Hän sai pallon haltuunsa noin 20 metrin päässä maalista ja pisti vasurinsa laulamaan. Tuloksena oli aivan hervoton laukaus, joka eteni ohjuksen lailla ristikon kautta sisään. Boro-vahti Seny Dieng lähti refleksinomaisesti hakemaan torjuntaliikettä, mutta suorastaan lannistui kesken liikkeen tajuttuaan, ettei hänellä ollut mitään edellytyksiä saada vetoa kiinni.

Kun QPR iski vielä toisen osuman lisäajan kolmannella minuutilla, oli Boron synkkä hetki valmis ja pisteet aloittivat matkansa kohti QPR:n plakkaria.

QPR:n Andre Dozzell antoi pallolle huikeat kyydit:

Katso myös: Älyvapaa tempaus naisten Championshipissä – Sheffieldin Jess Sigsworth kilahti ja heitti vastustajaa pallolla


Joukkueet: