Karu totuus tuli julki – tältä näyttää Qatarin MM-kisoihin matkaaville faneille tehdyt “luksuteltat”

Qatarin telttakylä

Tuore video paljastaa millaiset olot jalkapallofaneja odottavat Qatarin MM-kisoja varten tehdyssä telttakylässä.

Jalkapallon MM-kisojen majoitusolot ovat kirvoittaneet kritiikkiä, ennen kuin turnaus on ehtinyt edes alkaa. Somessa leviää nyt video, joka on kuvattu kisojen telttamajoitusalueelta.

Koska Qatar on pienehkö maa, jossa hotelleja on rajoitetusti, ovat monet paikalle saapuvat fanit valinneet majoituksekseen järjestäjien tarjoaman telttavaihtoehdon.

Mediatietojen mukaan telttakyliä on markkinoitu tapana tutustua qatarilaiseen kulttuuriin. Lisäksi ainakin joitakin telttoja on kuvailtu luksusasumuksiksi, joista löytyy niin tv, jääkaappi kuin oma kylpyhuonekin. Somevideolla tilanne näyttää kuitenkin aivan toisenlaiselta.

Videolla esitellään aluetta, jossa seisoo valkoisia, nelikulmaisia telttoja vieri vieressä. Videolla myös käydään yhdessä teltassa sisällä. Luksusvälineistön sijaan teltasta löytyy vain yöpöytä ja kaksi kapeaa sänkyä, jotka mahtuvat tilaan juuri ja juuri. Teltan vaaleat seinät ovat niin ohuet, että varjot näkyvät ulkopuolelle, mikäli ulkona on pimeää ja teltassa on valot päällä. Lisäksi vaikuttaa siltä, etteivät teltat tule olemaan millään tavalla suojassa päiväsaikaan korventavan kuumasti porottavalta auringolta.

Tältä näyttää Qatarin MM-kisoja varten rakennettu “luksustelttojen” kylä:

Katso myös: Hyytävä kohtaaminen! Bruno Fernandes ja Cristiano Ronaldo näkivät ensimmäisen kerran kohuhaastattelun jälkeen