Qatarin MM-kisoista karu paljastus – seksin harrastaminen kisojen aikana voi tuoda vuosien vankeusrangaistuksen

sierra leonen psg ilves-kissojen superliiga vs uefa christian eriksen qatarin valioliiga bosna

Brittilähteet kertovat, että avioliiton ulkopuolisen seksin harrastaminen Qatarin MM-kisojen aikana voi johtaa vakaviin seuraamuksiin.

Kuten laajalti on uutisoitu, ovat homoseksuaalisuus ja siihen viittaavat symbolit vahvasti kielletty Qatarissa, jossa marras-joulukuussa pelataan vähintään yhtä laajalti kritisoidut jalkapallon MM-kisat. Qatarin turnaus on saanut valtavasti kritiikkiä eritoten kisojen siirtotyöläisten järkyttävästä ja täysin ihmisarvottomasta kohtelusta. Turnauksen järjestelyjen takia on menehtynyt ainakin 6500 työntekijää.

Paikan päälle suuntaavien jalkapallofanien kannalta paljastui lisää synkeitä seikkoja, kun brittiehti Daily Star uutisoi, että perinteinen juhlinta ja avioliiton ulkopuoliset seksisuhteet ovat myös vahvasti pannassa. Kansainvälinen jalkapalloliitto FIFA on varoittanut asiasta, sillä esiaviollinen seksi voi johtaa Qatarissa peräti seitsemän vuoden vankeustuomio.

– Seksi ei tule kysymykseen, ellette matkusta avioparina. MM-kisoissa ei todellakaan tule olemaan yhden illan juttuja, brittiläinen poliisilähde kertoi Daily Starille.

– Siellä ei tule olemaan varsinaista juhlintaa ollenkaan. Kaikilla pitää olla se mielessä, jos eivät halua riskeerata vankilaan joutumista. Juhlimiskulttuuri otteluiden jälkeen, mikä on tavallisesti normaalia, on tiukasti kielletty.

Tsekkaa myös: Huikea vapaapotku Kutosessa – AskU:n Toni Inkilä kajautti mahtavan pommin 25 metristä