Qatarin Akram Afif panosti maalituuletukseensa – otti säärisuojistaan pelikortteja ja teki taikatempun

Akram Afif Qatar

Akram Afif nousi Qatarin sankariksi Asian Cupin finaalissa rankkarihattutempullaan. Ensimmäistä maaliaan hän tuuletti varsin erikoisesti.

Qatar voitti lauantaina toista kertaa peräkkäin Aasian jalkapallomestaruuden viemällä Jordaniaa Asian Cupin finaalissa maalein 3-1. Isännöimänsä turnauksen voittaneen Qatarin sankarin viitta kuuluu ehdottomasti finaalissa hattutempun ampuneelle Akram Afifille.

Harvinaista kyllä, Afif teki hattutemppunsa kaikki osumat rangaistuspilkulta. Afif osui 22. minuutilla, 73. minuutilla ja 95. minuutilla. Maaleista ensimmäinen sisälsi erikoisen lisäjuonteen, sillä Afif oli selvästi varautunut tekemään maalin finaalissa.

Hän näet oli panostanut ja valmistautunut tuuletuksen varalle. Kun Afif oli painanut pallon varmasti maaliin, hän pysähtyi, otti säärisuojiensa alta pinkan pelikortteja ja esitti kameroille taikatempun.

Tätä seuranneet maalit osoittivat sen, ettei Afif sentään ollut varautunut kuin yhteen maaliin, eikä kahden jälkimmäisen kohdalla nähty enää ennalta pohdittuja koreografioita.

Akram Afif tekee taikoja ammuttuaan Asian Cupin finaalin avausmaalin:

Katso myös: Huvittava filmaus Puolassa – veskari heitti kuolevan joutsenen, kun limupullo tipahti viereen


Pelaajat:
Joukkueet: