Puskas Academy – FC Inter näkyy ilmaiseksi – tässä live stream

jalkapallo Vitosessa Turun FC Inter katsaus jalkapallon 30 000 San Marino historiaa Uefa nations league jalkapallo futis hjk UEFA - pallomeri.net

FC Inter taistelee jatkopaikasta Konferenssiliigassa, kun joukkue matkustaa Unkariin. Tässä live stream Puskas Academy – FC Inter -otteluun.

FC Interin arpa Konferenssiliigan avauskierrokselle ei ollut mitenkään paras, sillä unkarilainen Puskas Academy on laadukas nippu. Kuitenkin avausosa osoitti sen, että turkulaisilla on saumat jatkoon, mikäli se venyy parhaimpaansa.

Avausottelun tulos antaa kuitenkin hienoisen etulyöntiaseman Puskas Academylle, sillä se onnistui hakemaan Turusta 1-1-tasapelin. Näin ollen joukkue etenee jatkoon voittamalla kotiottelunsa. FC Interillä on kuitenkin omat hetkensä taatusti, joten mitään ei ole vielä ratkaistu. Se on kuitenkin selvää, että turkulaisjoukkue on vieraissa altavastaaja.

Näin katsot Puskas Academy – FC Inter -ottelun

Unibet-TV tarjoaa yksinoikeudella kaikki suomalaisjoukkueiden europelien ensimmäisen kierroksen vierasottelut. Näin ollen pääset katsomaan 15.7. pelattavan Puskas Academyn ja FC Interin ottelun ilmaiseksi.

Unibet-TV:n katseleminen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, josta löytyy saldoa vähintään euron verran. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!