Video: Puolalaismaalivahti päätti mennä muuriin – pakki joutui pelastamaan maaliviivalta

Puolalaismaalivahti Hieronim Zoch menee muuriin / Pallomeri.net

Puolalaismaalivahti Hieronim Zoch osoitti luovuutta menemällä vapaapotkussa muuriin. Oma pakki pelasti tilanteen täpärästi.

Puolan kakkosliigan lauantain kierroksella pelatussa Blekitni Stargardin ja Wigry Suwalkin välisessä ottelussa nähtiin hyvin erikoinen episodi.

Stargard sai vapaapotkun noin 20 metristä, kun Suwalkin maalivahti Hieronim Zoch päätti keksiä vapaapotkun puolustamiseen niin sanotusti laatikon ulkopuolisen ratkaisun.

Zoch asettui muuriin kahden oman pelaajan kanssa ajatuksenaan ilmeisesti tulla reilusti vastaan ja torjua pallo lähemmältä etäisyydeltä.

Mainos alkaa

Idea oli teoriassa paljon parempi kuin käytännössä, sillä Zoch ei yltänytkään Stargard-pelaajan ampumaan vapariin, vaan joutui avuttomana seuraamaan miten pallo meni kovaa vauhtia kohti omaa maalia.

Omasta puolustajasta tuli kuitenkin tilanteen pelastava enkeli. Puolustaja onnistui puskemaan pallon kauemmaksi maaliviivalla seisten eikä jatkotilanteestakaan syntynyt sen kummepaa, kun Zoch ehti takaisin maalilleen.

Vaikka tästä ei takaiskua tullutkaan, niin kotijoukkue Stargard onnistui kertaalleen maalinteossa ja vei pisteet lukemin 1-0.

Hieronim Zochin erikoinen idea mennä muuriin ei aivan toiminut:

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldo upotti komean vaparin Ruotsia vastaan