Puola-Suomi näkyy ilmaiseksi Viafreen kautta – näin aukeaa live stream

Puola-Suomi Irlanti-Suomi Huuhkajien jalkapallon EM-kisoissa EM-kisojen Uefa Kreikka-Suomi Huuhkajien Huuhkajat Suomi Teemu Pukki Urheilukalenteri huuhkajat / Pallomeri.net

Huuhkajat ovat jälleen koossa keskiviikkona, kun edessä on vierasottelu Puolaa vastaan. Näin katsot Puola-Suomi-ottelun!

Huuhkajilla on edessään kiireiset viikot, kun ensiksi harjoituspelissä asettuu vastaan Euroopan kärkimaihin lukeutuva Puola. Tämä on vasta esimakua, sillä tämän jälkeen on edessä Nations Leaguen ottelut Bulgariaa ja Irlantia vastaan.

Nämä pelit pelataan uusitulla Olympiastadionilla, jonne pääsee myös rajoitettu määrä katsojia.

Hienoja spektaakkeleja ennen on kuitenkin yritettävä Puolan kaatoa. Lähtökohdat kamppailuun eivät ole kuitenkaan optimaaliset, sillä sekä Teemu Pukki että Tim Sparv puuttuvat ottelusta. Kaksikko on kuitenkin ilmeisesti kunnossa Nations Leaguen otteluissa.

Mainos alkaa

Sen sijaan Jasse Tuominen missaa kaikki ottelut ja miehen tilalle nimettiin Ruotsissa maaleja takonut Rasmus Karjalainen.

Näin katsot Puola-Suomi-ottelun tv:stä suorana lähetyksenä

Puolan ja Suomen välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Puola ja Suomi kohtaavat keskiviikkona 7.10.2020 klo 21:45.

Artikkelikuva: Getty Images