Punaista korttiin, euroja Lastensairaalaan!

Nikke Tyry | Pallomeri.net
Nikke Tyry | Pallomeri.net

Pallomeri.netin sopimustaiteilija, golfariksikin itseään kutsuva Nikke Tyry aloittaa kauden toisen Finnish Tourin -osakilpailun torstaina kello 9.30 Nordcenterissa. Toimittajanakin nimeä niittänyt itähelsinkiläinen komistus pelaakin tulevan kisan paitsi itsensä, mutta myös Lastensairaalan puolesta.

Laitoimme nimittäin panosta pottiin ja latasimme jokaisesti Tyryn tekemästä birdiestä 10 euroa lahjoituksena eteenpäin. Golfkierroksella birdieitä kerkeää yrittämään 18 kertaa, joten onnistumisia toivotaan vähintään joka kolmannella väylällä. Peliseurana Nikkeä viihdyttää TV-sarja RoadTripista tuttu Peter Puhakka, joka lupasi auttaa talkoissa etsimällä metsään eksyneitä palloja.

Nikke itse lähtee kilpailuun varsin optimistisen toiveikkaan pessimistisenä:

Mainos alkaa:

“Meillä on Puhiksen kanssa värikäs historia. Yleensä otan turpaan ihan reilulla kädellä, mutta välillä myös voitan. Ohjelmassa hävinnyt joutui aina tekemään jotain typerää, joten sain tehdä itsestäni useasti pellen. Kostonmaku on suussa vahva ja kenttä lukeutuu ehdottomasti suosikeihini. Viimeksi tällä kentällä kyllä hävisin ihan pystyyn ohjelmassa ja vedin 50 punnerrusta suomenruotsalaisten golfareiden nauraessa terassilla.”

Valmistautuminen kisaan Tyryllä on ollut äärimmäisen ammattimainen. Etäisyyttä mailoihin, mutta sitäkin enemmän voimaharjoittelua ja viimeistelyä on tullut harjoiteltua muuton merkeissä.

“Lähimpänä lajia on ollut painoilla tehdyt svingiharjoitukset aina kun vaimon silmä on välttänyt. Palo päästä kentälle on todella kova, sen tietävät varmasti kaikki muuttoa koskaan tehneet.”

Kahden päivän päästä nähdään, kuinka monta birdietä Nikke (@Ntyry) korttiinsa sai työnnettyä!