Video: Puma teki totaalisen rimanalituksen – myy 90 euron sukkia konsolipelaajille

Puma 90 euron pelisukat / Pallomeri.net

Urheiluvaatevalmistaja Puma on tehnyt itsestään pellen Esports-väen keskuudessa markkinoilla täysin hyödyttömiä ja kalliita pelisukkia konsolipelaajille.

Urheiluvaatevalmistaja Puma pyrkii nyt myös Esports-markkinoille myymällä verkkokaupassaan pelaamiseen tarkoitettuja ”aktiivisia pelisukkia”. Tuotteen myynti alkoi rajoitetuilla alueilla joulukuussa 2019, mutta laajempi myynti alkoi keväällä 2020.

Tuoteselosteen mukaan sukat on suunniteltu konsolipelaajia ajatellen. Sukkaparista pitää pulittaa peräti 90 euroa ja ne ovat, kuinka ollakaan, tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Mainos alkaa:

Kallista hintaa perustellaan ergonomisella muotoilulla, eri käyttötiloilla, erinomaisella istuvuudella sekä sukkien ulkopuolelta löytyvältä kumipinnoitteella, joka antaa paremman pidon esimerkiksi liukkaille pinnoille. Sukista löytyy neljä erilaista käyttötilaa: Seek, Attack, Cruise ja Defense. Tilojen kerrotaan tukevan jalkaterää eri tavoin asennosta riippuen.

Eurogamer-sivuston toimittaja Will Judd testasi pelisukat ja tuomio oli tyly, mutta vähemmän yllättävä. Juddin mukaan sukat ovat kaikkea muuta kuin rahan arvoiset. Esimerkiksi markkinoitujen erilaisten käyttötilojen Judd kertoo olevan silkkaa huuhaata, koska sukista ei löydy minkäänlaisia säätömahdollisuuksia.

Kaikille tulee varmasti myös aivan järkyttävänä yllätyksenä se, etteivät Juddin pelitaidot myöskään kohentuneet, vaikka hän säntillisesti käyttikin sukkia pelatessaan. Juddin mukaan Puman kengän ja sukan välimaastoon asettuvat tekeleet ovat kyllä mukavat, mutta toteaa samaan hengenvetoon, että samalla hinnalla saisi ostettua paljon tavallisia sukkia ja erilliset sisäpelikengät.

Näin Puma mainostaa 90 euron pelisukkiaan:

Mikäli CS:GO ja Esports yleisesti ovat lähellä sydäntäsi, tutustu ihmeessä myös Pallomeri.netin upouuteen Esports-sivustoon!