Kolmosessa nähtiin täysin älytön vaparimaali – PuiU:n Jesse Holmström maalasi omalta kenttäpuoliskolta

Jesse Holmström PuiU

Kolmosessa nähtiin äärettömän vahva ehdokas kauden maaliksi, kun Puistolan Urheilijoiden Jesse Holmström pamautti älyttömän vaparin.

Puistolan Urheilijat voitti Atlantis Akatemian Eteläisen Kolmosen B-lohkon keskiviikon kierroksella maalein 3-1 ja ottelun voittomaaliksi jäänyt PuiU:n 2-0-maali on tällä haavaa erittäin vahva ehdokas yhdeksi koko kotimaisen jalkapallokauden komeimmista maaleista.

Maali syntyi varsin viattoman näköisestä tilanteesta, kun PuiU:lle tuomittiin 31. minuutilla vapaapotku heidän omalta kenttäpuoliskoltaan. Itse vapaapotku oli vain syöttö kauempaa vauhtia ottaneelle Jesse Holmströmille, joka latasi aivan sydämensä kyllyydestä.

Atlantiksen maalivahti oli pahasti hakoteillä eikä lopulta voinut kuin ihailla Holmströmin komeaa laakia, joka painui melko järjenvastaisesti Atlantiksen maaliverkon perukoille. Maali oli myös Holmströmille kauden avausmaali, eikä se olisi voinut syntyä juuri ikimuistoisemmalla tavalla.

Puistolan Urheilijoiden Jesse Holmström ampui aivan uskomattoman vaparimaalin Kolmosessa:

Katso myös: Maalipotku meni aivan vihkoon – Itävallan veskari Manuela Zinsberger veti pallon omaan rysään vastustajan kautta