Video: PSG paineli jatkoon ja vinoili koko joukkueen voimin Dortmundin ihmeteinille

Video: PSG paineli jatkoon ja vinoili koko joukkueen voimin Dortmundin ihmeteinille

PSG löi Dortmundin laulukuoroon Mestarien liigassa ja koko joukkue otti asiakseen piruilla Dortmundin Erling Braut Hålandille hänen tuuletuksestaan.

Paris-Saint Germain voitti Dortmundin Mestarien liigan toisessa neljännesvälierässä maalein 2-0 ja meni otteluparista jatkoon yhteismaalein 3-2. Ottelun jälkeen PSG:n pelaajat päättivät lyödä lyötyä hieman lisää.

Dortmundin ”ihmeteini” Erling Braut Håland tuuletti maaliaan aiemmin menemällä meditaatioasentoon. Tämä ei jäänyt pariisilaisilta huomaamatta ja he repivätkin tästä joukolla huumoria ensin kentällä ja myöhemmin pukukopissa.

Kentän puolella pelaajat kokoontuivat joukkuekuvaan meditoimaan. Koppijuhlissakin nähtiin meditaatiosuorituksia, kun tähtipelaaja Kylian Mbappe taltioi niitä Instagram-tililleen.

On varmaankin täysin makuasia, että pitääkö tätä asiaankuuluvana keljuiluna vai huonon voittajan elkeinä, mutta siitä ei ole epäilystäkään, etteikö PSG:n joukkueella olisi ollut hauskaa.

PSG:n pelaajat pilkkasivat joukolla Erling Braut Hålandin tuuletusta:

Kuorman antaminen jatkui kopissa ja Kylian Mbappe kuvasi tilanteen Instagramiin:

Katso myös: Video: Atlético Madridin Diego Costalta nähtiin idioottimaista käytöstä – yski toimittajien naamalle ottelun jälkeen

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut