PSG veti Neymarin fanituotteet pois myynnistä – jopa Messi lyönyt oman lusikkansa siirtosoppaan

PSG veti Neymarin fanituotteet pois myynnistä – jopa Messi lyönyt oman lusikkansa siirtosoppaan

PSG:ssä aletaan tosissaan valmistautumaan Neymarin lähtöön, sillä seura on vetänyt kaikki brassitähden fanituotteet pois myynnistä.

Neymarin tilanne on puhuttanut läpi kesän, koska mies on selvästi halukas poistumaan seurasta. Pariisilaisjoukkue onkin avoimesti myöntänyt, että Neymar saa poistua, mikäli tarjous on tarpeeksi hyvä. Uudeksi osoitteeksi on veikkailtu Barcelonaa, joka suorastaan hinkuu supertähteä takaisin Camp Noulle.

Viime aikoina myös huhut siirtymisestä Real Madridiin ovat voimistuneet, mikä olisi varmasti PSG:n mielestä huomattavasti parempi vaihtoehto, koska välit Barcelonaan ovat jopa hyytävät.

Neymarin lähtö alkaa näyttämään kuitenkin pikku hiljaa varmalta, sillä Pariisissa ei ole enää myynnissä brassin fanituotteita. Tällä hetkellä seuraa mainostetaan täysin muiden pelaajien kasvoilla, vaikka Neymarin markkina-arvo on varmasti kaikkien tiedossa.

Lionel Messi on halukas saamaan Neymarin takaisin

Barcelonan supertähti Lionel Messi on ottanut omaa roolia siirron toteuttamiseksi, sillä Marcan tietojen mukaan argentiinalainen oli ottanut henkilökohtaisesti yhteyttä Neymariin ja käskenyt unohtaa Real Madridin kosiskelut.

Tämä kertoo siitä, että Neymarin siirrolla on myös Messin hyväksyntä, joten Barcelonassa tehdään varmasti kaikki mahdolliset kikat, jotta brassi nähdään tulevalla kaudella Blaugranan nutussa.

Siirrosta on myös keskustelut käynnissä, koska RAC1-kanava tietää kertoa, että Barcelonan johtoporras olisi lentänyt tiistaina Pariisiin tapaamaan PSG:n urheilujohtaja Leonardoa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut