PSG – Strasbourg näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

PSG Mestarien liigan
Kuva: Getty Images

Kauden voitolla aloittanut PSG pääsee ensimmäistä kertaa kotiyleisön eteen, kun vieraaksi saapuu Strasbourg. Tässä live stream otteluun.

PSG – Strasbourg – ilmainen live stream

Lionel Messin riveihinsä kaapannut PSG on koko sarjan ylivoimainen mestarisuosikki, jonka ei käytännössä pitäisi hävitä peliäkään. Tietysti pitkän kauden aikana pistemenetyksiä todennäköisesti tulee, mutta lähtökohdat jokaiseen otteluun ovat selvät.

Strasbourg aloitti kauden 0-2-tappiolla Angersille, joten mikään täydellinen startti sesonkiin ei tullut. Pisteitä tuskin on luvassa lauantainakaan, sillä kyllähän pariisilaisjoukkue painaa kotiavauksessaan taululle sellaiset lukemat, että voittajasta ei ole mitään epäselvyyttä.

Mainos alkaa

PSG:n materiaali on ylivertainen Strasbourgiin nähden, joten kentällä pitäisi näkyä sellainen ylimarssi heti alkuvihellyksestä lähtien.

Ottelu käynnistyy klo 22:00.

Kamppailu näkyy ilmaiseksi suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!