PSG:n naisten pahoinpitelytapauksesta tuli saippuaooppera – Barcelonan ex-urheilujohtajan vaimosta uusi pääepäilty

Kheira Hamraoui PSG

PSG:n naisten joukkueen keskuudesta paljastunut pahoinpitelytapaus alkaa muistuttaa käänteiltään television saippuaoopperaa.

PSG:n naisten joukkueen ympärillä on kuohunut siitä lähtien, kun joukkueen pelaaja Kheira Hamraoui pahoinpideltiin rajusti ja hyvin hämäräperäisesti.

Naamioituneet miehet pysäyttivät auton, repivät Hamraouin ulos autosta ja mukiloivat häntä rautaputkilla. Hamraoui sai vammoja käsivarsiinsa ja jalkoihinsa.

Erikoisten tapauksesta tekee se, että siitä epäiltiin aluksi Hamraouin joukkuetoveria Aminata Dialloa. Motiiviksi epäiltiinkin ainakin aluksi kireää kilpailutilannetta peliajasta.

Tapaus sattui, kun Diallo oli viemässä Hamraouita ravintolasta kotiin ja auto pysäytettiin. Kun hyökkääjät repivät pelaajat ulos autosta, pidettiin Dialloa vain kiinni, kun Hamraouita pahoinpideltiin.

Diallo joutui epäilysten kohteeksi, kun Hamraoui teki hyökkäyksestä rikosilmoituksen. Hamraoui huomautti, että Diallo oli ajanut epätavallista reittiä ja poikkeuksellisen alhaisella nopeudella.

Diallo oli poliisin säilössä 35 tunnin ajan, kunnes hänet päästettiin vapaaksi, eikä syytettä nostettu. Vaikka Dialloa ei tällä hetkellä syylliseksi epäilläkään, on hänet toistaiseksi hyllytetty PSG:n harjoituksista.

Nyt uutistoimisto AFP kertoo, että poliisin kuultavaksi on joutumassa myös entinen Barcelonan urheilujohtaja Eric Abidal. Syy siihen on, että Hamraouin kännykässä hyökkäysiltana ollut SIM-kortti on rekisteröity Abidalin nimiin.

L’Équipen mukaan Abidalin vaimo Hayet Abidal on nyt yksi poliisin pääepäillyistä pahoinpitelyn tilaajaksi. Hamraoui on kertonut poliisille jutelleensa Eric Abidalin kanssa pahoinpitelyä seuranneena päivänä. Hayet Abidalilla epäillään olleen mustasukkaisuusmotiivi, sillä Hamraouilla kerrotaan olleen suhde Eric Abidalin kanssa.

Hamraoui palasi äskettäin PSG:hen vietettyään Barcelonassa kolme kautta samaan aikaan, kun Eric Abidal työskenteli Barcelonan urheilujohtajana.

Tsekkaa myös: Video: Vastustaja töhöili Tsarsko Selon hyökkääjälle nolon avopaikan – hyökkääjä tunaroi vielä nolommin


Joukkueet: