Video: PSG-pelurilta täysin uskomaton moka – näimmekö juuri futishistorian absurdeimman tilanteen?

PSG Strasbourg Maxim Choupo-Moting moka - pallomeri.net

PSG:n ja Strasbourgin välinen Ranskan liigan ottelu tarjoili sunnuntaina tilanteen, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua yhdeksi futishistorian erikoisimmista.

Maxim Choupo-Moting vei kotijoukkueen johtoon 7. minuutilla, mutta Strasbourg tuli parikymmentä minuuttia myöhemmin tasoihin Joia Nuno Da Costan osumalla.

Hetki tasoitusmaalin jälkeen isännät olivat jälleen mennä johtoon – mutta tässä kohtaa nähtiinkin sitten jotain aivan uskomatonta.

Mainos alkaa:

Christopher Nkunku pääsi nokikkain Strasbourg-maalivahti Matz Selsin kanssa ja chippasi pallon tyylikkäästi tämän yli. Pallo oli menossa varmuudella maaliin, mutta PSG:n avausosumasta vastannut Choupo-Moting rynnisti maaliviivalle ja yritti…. jotakin.

Hän tuuppasi jalkansa väliin ja tuli pysäyttäneeksi pallon maaliviivalle. Samalla kamerunilaishyökkääjä ajautui itse maalin sisälle, mikä avasi Strasbourgin puolustukselle paikan siivota pallo väljemmille vesille ja maali jäi syntymättä.

Strasbourg meni vielä avausjaksolla johtoon, mutta Thilo Kehrerin osuma kymmenisen minuuttia ennen loppua muutti loppunumeroiksi 2-2.

Lue myös: Teemu Pukki valittiin Championshipin parhaaksi pelaajaksi!

PSG:n Maxim Choupo-Moting & kaikkien aikojen kämmi:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,