Video: Marseillen ja PSG:n joukkotappelu poiki pelikieltoja, mutta tutkinta jatkuu – Neymar jatkotutkinnan keskiössä

Neymar

Marseillen ja PSG:n välinen joukkotappelu johti viiteen ulosajoon ja pelikieltoihin, mutta tutkinta jatkuu ja Neymar on sen ytimessä.

Marseillen ja PSG:n välinen huippuottelu riistäytyi sunnuntaina käsistä, kun ottelun loppuhetkillä syntyi joukkotappelu, jonka seurauksena viisi pelaajaa ajettiin punaisella kortilla ulos.

Ranskan liigan kurinpitodelegaatio lätkäisi riehujille tuntuvat pelikiellot. Marseillen Dario Benedetto selvisi vain yhden ottelun pelikiellolla. PSG:n Neymar ja Leandro Paredes saivat kahden ottelun pannan.

Mainos alkaa:

Suurin sanktio napsahti PSG:n laitapuolustaja Layvin Kurzawalle, joka sai kuuden ottelun pelikiellon. Kurzawan kanssa nahistellut Marseillen Jordan Amavi selvisi kolmen ottelun pelikiellolla.

Tutkinta episodin äärellä tulee kuitenkin saamaan vielä jatkoa, sillä Neymarin omat väitteet tappelun taustoista sekä häntä kohtaan esitetyt syytökset ovat vielä selvittelyn kohteena. Kaikki sai Neymarin mukaan alkunsa hänelle osoitetuista rasistisista solvauksista.

Uusimpien lehtiväitteiden mukaan Neymar ei ollut itsekään puhdas pulmunen. Sosiaalisessa mediassa leviää espanjalaiskanavan lähetyksestä leikattu video, jossa on viitteitä siitä, että Neymar olisi haukkunut vastustajan puolustajaa Alvaro Gonzálezia homofobisesti.

Neymar osoittaa tämän artikkelin lopusta löytyvällä videolla Gonzálezia ottelun 37. minuutilla ja näyttäisi haukkuu tätä espanjankielisellä herjauksella “puto maricon”, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna “h**vetin hinttiä”.

Neymarin solvausta ei ole pystytty todistamaan aukottomasti, sillä espanjankieliset selostajat kommentoivat kenttätapahtumia samanaikaisesti.

Neymar on itse väittänyt juuri Gonzálezin soimanneen häntä rasistisesti ottelun lopussa. Hän väitti Twitter-päivityksessään, että González olisi kutsunut häntä ”apinahuoranpenikaksi”.

Sekä Neymaria että Gonzálezia voi odottaa pahimmillaan jopa kymmenen ottelun pelikiellot, mikäli heidät todetaan syyllisiksi.

Marseillen ja PSG:n pelaajien välille syttyi joukkotappelu:

Tämä video viittaa siihen, että Neymar olisi käyttänyt homofobista solvausta:

Katso myös: FIFA löi pöytään rumia lukuja – seurajalkapalloilu on kokenut noin 12 miljardin menetykset


Pelaajat:
Joukkueet: ,