UCL-vihjeet: PSG – Man City | 28.4. klo 22:00

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Eilinen Real Madridin ja Chelsean kamppailu oli odotetun vähämaalinen. Tänään vihjeet PSG:n ja Manchester Cityn matsiin ovatkin sitten täysin päinvastaista sorttia.

PSG – Manchester City

Onhan se pakko sanoa, että tämän illan ottelussa haiskahtaa maalit – vieläpä, kun molemmat tähtisikermät marssittavat kentälle lähestulkoon parhaan miehistönsä.

Samaisesta asiasta viitteitä antaa myös se, että PSG on tehtaillut kolmessa viimeisessä ottelussaan peräti 11 osumaa.

Mainos alkaa

Puolivälierien avausosassa se kaatoi Bayern Münchenin vieraskentällä 3-2, joten Ranskan liigan heikommasta tasostakaan ei PSG:n maalinsylkytalkoissa ole – ainakaan täysin – ollut kyse.

Eiköhän PSG lähde kotiotteluunsa hyvinkin nälkäisenä, joten kotijoukkueen yli 1,5 maalille tarjottava varsin maukas kerroin napsitaan lapulle. Hyvä vaihtoehto on myös koko ottelun yli 2,5 maalia, jos ei halua valaa liikaa uskoa pelkästään PSG-leirin suuntaan.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!