UCL-KISA! – Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Mestarien liiga on edennyt välierävaiheeseen. Keskiviikkona toisistaan mittaa ensimmäisen osaottelun muodossa ottavat PSG ja Manchester City!

Näin osallistut kisaan:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen PSG – Manchester City -ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy keskiviikkona 28.4. klo 22:00. Muista katsoa kisan ehdot ja säännöt alta läpi!

Esimerkkiveikkaus: 21:17, tai vaikkapa 68:44.

Mainos alkaa

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 50 euroa pelirahaa Coolbetille.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta/kohteita tämän viikon aikana (26.4. –>).

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uuden asiakkaan bonuksena saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille oikeuden tarkistaa myös peliehdon täyttymisen.

Avausmaali

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.