PSG – Man City -KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita C More Total+ (1kk)

Mestareiden liigaa pelataan jälleen tällä viikolla, ja tiistaina eetteriin tärähtää huippumatsi PSG – Manchester City. Laitetaan sen kunniaksi pystyyn kisa!

Tsekkaa myös: Ilmainen futisvisa – veikkaa UCL-matsien tapahtumia ja voita ilmaisveto!

Avausmaalikisa – jätä veikkauksesi tähän:

Muista lukea lomakkeen alta tarkemmat säännöt & ehdot. Onnea skabaan!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa peliehdon täyttymisen.

Avausmaalikisan säännöt & ehdot:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen PSG – Manchester City -ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy tiistaina 28.9. klo 22:00.

Esimerkkiveikkaus: 22:43, tai vaikkapa 51:39.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen C More Total+ -palvelun kuukaudeksi.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on, että olet asettanut Coolbetilla tällä viikolla (27.9. –>) minkä tahansa vedon, millä tahansa panoksella – kuitenkin ennen kuin PSG – Manchester City alkaa.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!