Video: Todella törkeä temppu UFC:ssä – Priscila Cachoeira tunki peukaloa vastustajan silmään

Priscila Cachoeira UFC 269

UFC 269:n avausottelussa nähtiin todella likainen ja törkeä teko, kun Priscila Cachoeira kaivoi peukalollaan vastustajan silmää.

Vapaaottelun kuninkuusluokka Ultimate Fighting Championshipin viimeisin pay-per-view -otteluilta UFC 269 oteltiin varhain sunnuntaina Suomen aikaa ja ilta polkaistiin käyntiin varsin kyseenalaisella tavalla.

Aikaisen esiottelukortin ja siten myös koko illan ensimmäisenä otteluna käytiin taisto, jossa Priscila Cachoeira kohtasi Gillian Robertsonin.

Ottelu ratkesi aivan ensierän viime sekunnilla, kun Robertsonin kuristusotteeseen kiinni jäänyt Cachoeira luovutti. Luovutusta tosin edelsi erittäin ruma temppu, jonka Cachoeira teki vieläpä kahteen kertaan. Hän yritti epätoivoisesti saada Robertsonia irrottamaan otteensa, joten hän työnsi peukaloaan Robertsonin silmään. Kun ensimmäinen kerta ei tuonut helpotusta, hän kurotti taaksepäin ja yritti sikamaista temppua vielä uudestaan, mutta Robertson piti pintansa ja pakotti Cachoeiran luovuttamaan.

Hämmentäväksi tapauksen tekee se, että tuomari seurasi tapahtumia lähietäisyydeltä eikä nähtävästi reagoinut Cachoeiran selvästi sääntöjenvastaiseen toimintaan mitenkään.

Priscila Cachoeira syyllistyy törkeään temppuun tunkiessaan peukaloaan Gillian Robertsonin silmään:

Katso myös: Video: EFC 43 huipentui mielettömään tyrmäykseen – Mehdi Dakaev jysäytti uskomattoman syöksykoukun