Prinssi William tiivisti englantilaisten tuntemukset upeasti tweetissään

Prinssi William tiivisti englantilaisten tuntemukset upeasti tweetissään

Ylpeys. Se oli teema, joka välittyi vahvimpana, kun Englannin prinssi William avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä keskiviikon MM-välierän jälkeen.

Kuten kaikki varmasti jo tässä kohtaa tietävät, Englanti hävisi Kroatiaa vastaan pelatun ottelun jatkoajan jälkeen 1-2 ja unelma ensimmäisestä maailmanmestaruudesta sitten vuoden 1966 hävisi savuna ilmaan.

Prinssi puki pettymyksen jälkeiset tuntemuksensa sanoiksi, joita moni englantilainen osaa varmasti yhtyä jo nyt – ja todennäköisesti muutkin, kun kirvelevän tappion pettymys hieman kaikkoaa mielestä.

– Tiedän, kuinka pettynyt Englanti on juuri nyt. Mutta en voisi olla ylpeämpi tästä joukkueesta, ja teidän on pidettävä päänne pystyssä, William tweettasi.

– Teillä oli mahtava MM-turnaus, teitte historiaa, ja annoitte meille faneille jotain, mihin uskoa. Tiedämme, että tältä joukkueelta on tulossa vielä lisää.

Prinssi William Twitterissä:

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Englanti kohtaa lauantaina pronssiottelussa Belgian. Sunnuntaina maailmanmestaruudesta kamppailevat Kroatia ja Ranska. Pronssiottelu alkaa lauantaina klo 17:00 ja sunnuntain finaali puolestaan klo 18:00.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut