Prinssi William tiivisti englantilaisten tuntemukset upeasti tweetissään

Prinssi William Englanti-Kroatia - Pallomeri.net

Ylpeys. Se oli teema, joka välittyi vahvimpana, kun Englannin prinssi William avasi sanaisen arkkunsa Twitterissä keskiviikon MM-välierän jälkeen.

Kuten kaikki varmasti jo tässä kohtaa tietävät, Englanti hävisi Kroatiaa vastaan pelatun ottelun jatkoajan jälkeen 1-2 ja unelma ensimmäisestä maailmanmestaruudesta sitten vuoden 1966 hävisi savuna ilmaan.

Prinssi puki pettymyksen jälkeiset tuntemuksensa sanoiksi, joita moni englantilainen osaa varmasti yhtyä jo nyt – ja todennäköisesti muutkin, kun kirvelevän tappion pettymys hieman kaikkoaa mielestä.

– Tiedän, kuinka pettynyt Englanti on juuri nyt. Mutta en voisi olla ylpeämpi tästä joukkueesta, ja teidän on pidettävä päänne pystyssä, William tweettasi.

Mainos alkaa

– Teillä oli mahtava MM-turnaus, teitte historiaa, ja annoitte meille faneille jotain, mihin uskoa. Tiedämme, että tältä joukkueelta on tulossa vielä lisää.

Prinssi William Twitterissä:

Jos alla oleva tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Englanti kohtaa lauantaina pronssiottelussa Belgian. Sunnuntaina maailmanmestaruudesta kamppailevat Kroatia ja Ranska. Pronssiottelu alkaa lauantaina klo 17:00 ja sunnuntain finaali puolestaan klo 18:00.