Serbian presidentti raivostui EM-joukkueelle – ongelmana ei ollut peliesitykset, vaan joukkueen käyttämä lentoyhtiö

Serbian presidentti Aleksandar Vucic

Serbiassa on saatu aikaan erikoinen selkkaus EM-kisoihin liittyen. Maan presidentti raivostui joukkueen matkustusvalinnoista.

Serbian esitykset EM-kisoissa olivat valtava pettymys, mutta maassa on viety EM-futiksen jälkipyykki varsin korkealle ja ennen muuta hyvin erikoiselle tasolle. Tällä ei kuitenkaan ole mitään pelillisten asioiden kanssa.

Kyse on siitä, että joukkue on saanut maan presidentin Aleksandar Vucicin vihat niskoilleen. Maan päämies oli raivostunut saatuaan tietää, että EM-joukkue oli matkustanut Saksaan kroatialaisella lentokoneella.

Mainos alkaa:

Asian paljasti Ana Brnabic, joka on Serbian entinen pääministeri ja parlamentin nykyinen puheenjohtaja. Hän keskusteli aiheesta esiintyessään Happy TV-u -kanavalla. Asiasta kirjoitti myös verkkosivusto Politico.

– Meillä on Air Serbia ja matkustamme kaikki sen kanssa. Air Serbia on ylpeytemme. On ehdottoman välttämätöntä määrittää, miten tämä tapahtui ja kuka on vastuussa, Brnabic sanoi.

Brnabic lisäsi, että tapaus oli tiedossa jo aiemmin, mutta siitä ei hiiskuttu sen pelossa, että maan fanit kääntyisivät joukkuetta vastaan.

Serbia ei voittanut yhtäkään kolmesta lohkopelistään ja teki vain yhden maalin koko lopputurnauksessa.

Tsekkaa myös: Ranskalle kävi koominen kömmähdys Puola-ottelun jälkeen – William Saliba unohdettiin stadionille


Joukkueet: