Video: Valko-Venäjän presidentti pelaa jääkiekkoa normaalisti, eikä murehdi koronaa – ”Ei täällä ole viruksia”

Valko-Venäjän presidentti Aleksader Lukashenko / Pallomeri.net

Brittilehti Guardian kertoo, että Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenko jatkaa jääkiekon pelaamista normaalisti, eikä pidä koronaa minään.

Brittilehti Guardian julkaisi sivullaan videon, jossa toimittaja saa Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenkolta haastattelun hänen jääkiekkopelinsä tauolla. Aiheena on luonnollisesti presidentin suhtautuminen maailmanlaajuiseen koronaviruspandemiaan.

Valko-Venäjä on kutakuinkin viimeinen maailman maa, jossa arki pyörii täysin normaalisti ja jossa urheiluelämä yhä kukoistaa. Maan jääkiekkosarjassa pelataan finaaleja ja jalkapalloliiga käynnistyi juuri. Diktaattorimaisen presidentin suhtautuminen virukseen saattaa hyvinkin selittää miksi.

– Ei täällä ole mitään viruksia. Näetkö niitä lentelemässä ympäriinsä? Tämä on jääkaappi. Urheilu, etenkin jääurheilu on parasta lääkettä virustentorjuntaan, vannoutunut lätkämies Lukashenko latasi toimittajalle.

Mainos alkaa

Tämän lisäksi Lukashenko on todennut, että vodka, sauna ja kova työ maatiloilla parantaa viruksen. Ei siis liene syytä odottaa, että Valko-Venäjän sarjat lyötäisiin säppiin kovinkaan läheisessä tulevaisuudessa.

Itse videolla nähdään myös presidentin pelitaitoja. Videon perusteella Lukashenko ei ole kentän vikkelin veitikka, mutta pelintekotaidoissa löytyy. Ajassa 0:19 videolla nähdään, kuinka presidentti tarjoaa ketjukaverilleen todellisen herkkupalan takatolpalle vastustajan puolustuksen auettua juuri sopivasti.

Valko-Venäjän presidentti Aleksander Lukashenkon haastattelu:

Katso myös: Video: Tyson Furyn poika pisti komentelevalle isälleen jauhot suuhun – ”Haista v***u, senkin m****u!”