Presidentinvaalit 2024: Alexander Stubb noussut suurimmaksi suosikiksi

Presidentinvaalit betsaaja Uuden Musiikin Kilpailu presidentinvaalit NHL Juuso adventtikisan adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 pokeriturnaus vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Suomen Presidentinvaalit lähestyvät kovaa vauhtia ja spekulaatio käy kuumana. Nyt kertoimissa suurimmaksi suosikiksi on noussut Alexander Stubb.

Vielä vuosi sitten Stubb oli kaukana suurimmasta suosikista, sillä Pekka Haavisto ja Olli Rehn jyräsivät gallupien kärjessä. Nyt asetelma on kääntynyt päälaelleen, sillä Coolbetin kertoimissa Alexander Stubb on piikkipaikalla. Kokoomuksen ehdokkaan kerroin uudeksi presidentiksi on 1.70.

Kertoimien perusteella kisasta on tulossa täysin kahden miehen kauppa, sillä toiseksi suurin suosikki on Pekka Haavisto, jonka kerroin Coolbetilla on 2.50. Seuraavana on Olli Rehn, jolle kerroin on jo puolestaan 10.00. Tämän jälkeen listalta löytyy Mika Aaltola kertoimella 18.00.

Virallinen vaalipäivä on ohjelmassa 28. tammikuuta, jolloin saadaan selville Sauli Niinistön seuraaja Suomen tasavallan presidenttinä.