Presidentinvaalit 2024 – kertoimissa kaksi suosikkia ylitse muiden

presidentinvaalit NHL Juuso adventtikisan adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Presidentinvaalit 2024 ovat todella mielenkiintoiset, sillä valta tulee todennäköisesti vaihtumaan, koska laki ei tällä hetkellä mahdollista Sauli Niinistön jatkokautta.

Niinistö on nyt toiminut ansiokkaasti Suomen presidenttinä kahden kauden ajan, mikä on maksimimitta Suomen lakien mukaan. Näin ollen monien ehdottoman suosikin jatko on tällä hetkellä mahdotonta. Coolbetin kertoimenlaskijat antavat silti mahdollisuuden jatkokaudelle, sillä Niinistö valinta presidentiksi vuoden 2024 vaaleissa saa kertoimeksi 10.00.

Tällä hetkellä kertoimien valossa suurimmat suosikit presidentiksi ovat Pekka Haavisto ja Olli Rehn, jolle esimerkiksi Coolbetilla saa kertoimeksi 3.00. Kaksikon vanavedessä tulee Mika Aaltola, jonka suosio viime kuukausina on noussut rajusti. Aaltolan kerroin on 6.00.

Muita julkisuudessa nostettuja kandidaatteja ovat Alexander Stubb, Jan Vapaavuori ja Sanna Marin. Näiden kertoimet osuvat sitten jo 10-20 väliin, joten aivan todennäköisintä kolmikon valinta ei ole.

Jos kertoimista haluaa etsiä isointa kalaa, niin epätodennäköisimpiä valintoja ovat Harry Harkimo ja Paavo Väyrynen. Miesten kertoimet ovat 200 ja 250.