Kenestä tulee Suomen seuraava presidentti? Tässä voittajakertoimet

presidentti Presidentinvaalit betsaaja Uuden Musiikin Kilpailu presidentinvaalit NHL Juuso adventtikisan adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 pokeriturnaus vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Suomen seuraava presidentti selviää tulevien viikkojen aikana, sillä vaalien ensimmäinen kierros on luvassa sunnuntaina.

Ensimmäisen kierroksen vaalipäivä on 28. tammikuuta, mutta odotuksissa on, että ratkaisu venyy toiselle kierrokselle. Kukaan tuskin saa tarvittavaa äänimäärää, jotta presidentti valittaisiin vielä sunnuntaina.

Kuitenkin ensimmäinen kierros näyttää isosti suuntaa tulevalle, kun ehdokkaiden kannatuksesta saadaan virallista näyttöä. Ennakolta suurimpana suosikkina lähtee Kokoomuksen Alexander Stubb, jonka kerroin seuraavaksi presidentiksi Coolbetilla on 1.12.

Ennakolta kovin haastaja on Pekka Haavisto, joka oli vielä viime vuoden puolella suosikki vaaleihin. Nyt kerroin on noussut Coolbetin listoilla, sillä Haaviston voitosta saa kertoimen 7.00. Tämä kuvaa sitä, kuinka suurena suosikkina Stubb lähtee kisaan.

Viime aikoina gallupeissa isoa nousua tehnyt Jussi Halla-Aho on huomioitu myös kertoimissa, mutta edelleen valinta presidentiksi on erittäin epätodennäköinen. Halla-Ahon kerroin on 18.00.

Tämän lisäksi kohdevalikoimasta löytyy myös ehdokaskohtaisia äänimäärä veikkauksia. Nähtäväksi jää, miten kertoimet muuttuvat jos luvassa on toinen kierros.