Predators-lupaus Zachary L’Heureux “nautti” yököttävän välipalan vaihtopenkillä – veti sinappia suoraan pullosta

Zachary L'Heureux Halifax Mooseheads

Nashville Predatorsin ykkösvaraus Zachary L’Heureux hämmensi välipalavalinnallaan vetämällä vaihtopenkillä sinappia suoraan pullosta.

Somessa leviää hämmästyttävä videoklippi, joka on peräisin Kanadan pääjunioriliigoihin kuuluvan QMJHL:n ottelun tv-lähetyksestä. Videolla pääosassa on tällä hetkellä Halifax Mooseheadissa pelaava Nashville Predatorsin vuoden 2021 ykkösvaraus Zachary L’Heureux.

Videolla L’Heureux istuu vaihtopenkillä ja vetää huiviin välipalaa kesken pelin. Tämä olisi sinänsä jo suht koht harvinaista, mutta hämmästyttävintä tilanteessa oli se, että hän söi sinappia suoraan pullosta.

Mainos alkaa:

Videon perusteella kyseessä ei ollut erityisen nautinnollisesta välipalasta, sillä L’Heureux alkoi kakomaan naama vääristyneenä heti lopetettuaan sinapin tursuttamisen. L’Heureux paljasti kanadalaislehti Global Newsille videon levittyä, ettei todella naukkaile sinappia makuelämysten takia.

- Kun saan kramppeja, luulen että sinappi saa ne katoamaan. Omalla kohdallani se toimii ehdottomasti parhaiten. Osa tietää mitä teen, mutta osa on vain todella hämmentyneitä siitä, että syön sinappia penkillä, L’Heurex kertoi.

Zachary L’Heureux veti vaihtopenkillä sinappia suoraan pullosta:

https://twitter.com/QMJHL/status/1653471857805500416

Katso myös: Ivan Barbashev tehtaili upean osuman – iski poikittaiskiekon ilmasta sisään