Video: Predators-lupaus nöyryytti veskaria Kanadan harjoituksissa – namutteli sisään rankkarin toisensa perään

Philip Tomasino Kanada Nashville Predators / Pallomeri.net

Philip Tomasinoa kannattaa pitää silmällä, jos Kanada joutuu U20-kisoissa rankkareille. Predators-lupaus on treenien perusteella iskussa.

Kanada on, kuten aina, yksi tapaninpäivän vastaisena yönä alkavien U20 MM-kisojen suosikeista ja joukkueen harjoitusten perusteella ryhmästä löytyy myös erikoisosaamista, jonka avulla voidaan tiukka peli kääntää voitoksi.

Nashville Predators -varaus Philip Tomasino oli aivan liekeissä Kanadan harjoituksissa käydyssä rankkarikisassa, jossa hän upotti peräti neljä perättäistä maalia. TSN:n toimittajan Mark Mastersin Twitter-tilillä julkaistussa videossa nähdään kolme näistä osumista.

Mainos alkaa:

Huomionarvoista on, että maalit ovat paitsi maalivahdin kannalta perin nöyryyttäviä, niin myös se herättää huomiota, että Tomasino upottaa kaikki videolla nähtävät rankkarit eri tavoilla.

Monilla rankkarieksperteillä on useimmiten korkeintaan pari “patenttiharhautusta”, mutta Tomasinolla näyttää olevan kikkakirjassaan hiukan enemmän sivuja, mikä tekee hänestä erittäin arvaamattoman ampujan.

Predators-lupaus Philip Tomasino kyykyttää omaa veskaria Kanadan treeneissä:

Tsekkaa myös: Antti Pennanen joutui puuttumaan Nuorten Leijonien löysäilyyn – Aku Räty: ”Tekee joukkueelle varmaan ihan hyvää”


Joukkueet: ,